Fagskolen Innlandet på YouTube

Millimeterpress utviklet og produserte i samarbeid med SuperCompany, et konsept for rekruteringsvideoer for Fagskolen Innlandet til bruk før årets opptak av studenter. Åtte ulike videoer ble produsert. En sammenklippet versjon av videoene ble utviklet for bruk på lokale kinoer i fagskolens kjerneområder.

Videoene ble vist på flere nettsider og var også et sentralt element i en kampanje på Facebook i mars/april. Kampanjen mer enn doblet antallet følgere og bidro trolig til at Fagskolen på Innlandet i år igjen har fått rekordsøkning til sine fagskolestudier. Videoene er samlet på Fagskolen Innlandets egen YouTube-kanal.

Årets videoproduksjon for Fagskolen Innlandet finner du fagskolens egen YouTube-kanal!

Millimeterpress har i en årrekke jobbet med design, innholdsmarkedsføring og rådgiving mot de offentlige fagskolene på Østlandet, og er en sentral samarbeidspartner for bl.a. Fagskolen Innlandet. Ved bruk av ulike digitale flater til innholdsmarkedsføring, samt mer tradisjonelle tiltak har vi bidratt til å gi de offentlige fagskolene på Østlandet et vesentlig løft.