Våre tjenester

Er publikasjonen din så god som den kunne være? Millimeterpress kan hjelpe deg med å finne svaret. Bestill en evaluering hos oss. Vi går nøye gjennom din avis, ditt magasin, din iPadutgave eller din nettside, og leverer en analyse av hvordan vi mener leserene opplever publikasjonen. Om ønskelig kommer vi også med forslag til forbedringer.

Strategi og rådgiving

Ta riktige valg

Millimeterpress skal hjelpe sine kunder til å nå målene. Våre rådgivere er erfarne medspillere som er gode på analyse og tallknusing, og vet hvordan strategiske mål kan omgjøres til operativ virksomhet.

Responsiv webdesign

Webdesign, arkitektur og innhold

Millimeterpress har opp gjennom årene hatt ansvaret for design, konsept og innholdsutvikling knyttet til en rekke store web-prosjekter. På kundelisten finner du både de store forlagshusene og offentlige enheter.

Fra print til digitalt og omvendt

Woodwing, Drupal, HTML5, Adobe DPS

I en verden der stadig nye publiseringskanaler introduseres, er det viktig å jobbe med samarbeidspartnere som vet hva som skal til for å flytte informasjon sømløst mellom forskjellige kanaler.

Grafisk design og visuelle profiler

Visuell utvikling, profiler

Utvikling av grafisk design og visuelle profiler, typografi, illustrasjon og formgiving har vært kjernekompetanse i Millimeterpress siden firmaet ble startet. Våre designere behersker alle formater og kanaler.

Mange bedrifter trenger bistand både til redaksjonell fortelling og visuell form. Millimeterpress kan hjelpe deg med både innholds- og formutvikling. Våre journalister, fotografer og designere får fram budskapet ditt på den måten du ønsker.

Foto, video og bilderedigering

På bakken og i luften med ...

Gode og riktige bilder er et sentralt fortellerelement i nesten alt vi driver med. I Millimeterpress har vi en egen fotograf. I vårt fotogalleri finnes eksempler fra fotooppdrag vi har levert.