Kort om våre sikre tjenester

Kort om våre sikre tjenester

0

Mye av kommunikasjon og filutveksling mot våre kunder foregår gjennom en sikker og kryptert web-tjeneste. VPN, eller Virtual private network (på norsk; virtuelt privat datanettverk) er betegnelsen på den datateknikken som vi anvender for å skape «punkt-til-punkt» forbindelse - eller en tunnel – mellom deg som bruker, og vårt nettverk. Vår VPN-tunnel er kryptert, noe som betyr at kommunikasjonen du sender gjennom VPN-tunnelen til oss, er sikret mot innsyn. ( mer informasjon om VPN finner du bl.a. her: http://no.wikipedia.org/wiki/Vpn ). For å kunne benytte våre vpn-tjenester, må du først være registrert som vpn-bruker hos oss. Send oss en mail dersom dere ønsker å opprette denne tjenesten.

 

Kundeportal og ContentStation. 

Våre regsitrerte brukere og kunder kan følge fremdrift, flytte filer og utføre tekst og sidekorrektur via vår innholdserver. Løsningen krever registrering og oppsett av brukertilgangen, all kommunikasjon foregår via en sikret webtjeneste, der brukerne logger seg inn via en nettadresse. De fleste moderne nettlesere vil kunne kjøre denne tjenesten, men løsningen krever at  Flash-plugin (Last ned nyeste Flash-plugin her!) er installert.

Tilgangsinformasjonen vil bli sendt til hver enkelt bruker av systemet.

Etter at brukeren har mottatt nødvendig informasjon fra oss,  vil vedkommende møte et påloggingsvindu.

Innlogging ContentStation Web

Skriv på nytt inn ditt brukernavn og ditt passord og klikk "logg inn". 

Første gang du starter ContentStation, vil du komme til "home-side" (legg merke til "Home-fanen" oppe til venstre.  Ved seinere besøk, vil de fanene du har vært innom titligere være tilgjengelige, med mindre du har lukket disse. Du kan ha opp så mange faner du ønsker, men hastigheten på tjenesten vil avta jo flere faner du har oppe.

En nyttig fane å starte med er  "Planning-fanen". Du finner denne tjenesten på "Home-siden". Nå du dobbeltklikker på Planning, åpnes en ny fane. Her finner du en oversikt over eksisterende utgaver og innhold som du har tilgang til. Til venstre finner du en oversikt over tilgjengelige (aktive) utgaver. 

Markerer du en utgave, vises mappene (Dossiers) som er opprettet til denne utgaven i hovedfeltet. Klikk på pilen til venstre for mappenavnet, for å vise innholdet i mappen, eller dobbelklikk på mappenavnet for å åpne mappen i en ny fane.

 

Når du har dobbeltklikket på mappen, kan du se gjennom gjennom innholdet 

 

 

 
Share This Post: